Utiliteit en Nieuwbouw

Oudshoorn Elektrotechniek B.V. levert maatwerk in elektrotechniek voor nieuwbouw, herstel, renovatie en uitbreiding van alle voorkomende elektrische voorzieningen in onder andere:

Woningbouw woningen. particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, kantoren, winkels en scholen.

 

Read more: Utiliteit en Nieuwbouw

Zonnepanelen

Bij Oudshoorn Elektrotechniek kunt u terecht voor topkwaliteit zonnepanelen.

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en om te berekenen wat voor u het beste is, hoeveel subsidie u kunt krijgen en wat u kunt besparen op uw energiekosten.

 

Read more: Zonnepanelen

E-laadstations

Elektrisch autorijden wordt steeds populairder en er komen steeds meer elektrische auto's en scooters in Nederland. Niet vreemd, want in veel gevallen is elektrisch rijden erg aantrekkelijk.

Oudshoorn Elektrotechniek levert en installeert oplaadpunten voor elektrische voertuigen, zowel 1-fase (3,7 kW) als 3-fase (22kW) oplaadstations. Uiteraard gebeurt dit volgens de regels en protocollen die daarvoor gelden. 

 

Read more: E-laadstations

Domotica - KNX

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. KNX is een communicatieprotocol dat men kan gebruiken om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen.

Het gaat daarbij om uiteenlopende installaties; van verlichting tot verwarming, van beveiliging tot ventilatie, maar ook audio en video, slimme energiemeters en zelfs witgoed, zoals wasmachines of wasdrogers.

 

Read more: Domotica - KNX

Contactgegevens

Hoefsmid 25

2631RH Nootdorp

tel:  015-3107434

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

joomla social share plugin